Leapfrogs

Leapfrogs

Om bloggen

Leapfrogs vill följa alla beviljade entreprenörer och deras affärsidéer och denna blogg är ett verktyg för det. Samtliga personer som tar emot en Grodcheck kommer själva att berätta vad som händer och vilka utmaningar och framgångar de är med om.

Hälsar Projektgruppen för Leapfrogs

Location - Venture Lab Lund

Nordic Mobile Solutions ABSkapad av Marc Solberg tis, augusti 14, 2012 11:59:14
Hej alla glada!

Idag är det tisdag och i morgon ska jag träffa vår (förhoppningsvis) nya mentor som Venture Lab hjälpt mig att få kontakt med. Han har stor erfarenhet inom vår bransch och det ska bli kul att se vad han kan hjäpa oss med. I min kontaktannons skrev jag att vi sökte hjälp med framtida strategier och försäljning. Nu har läget förändrats och vi har lyckats få många stora kunder på väldigt kort tid. Detta m h a vår säljare. Jag rekommenderar alla att hitta en duktig säljare som kan pitcha idéer etc för nya kunder. Detta eftersom det krävs många års erfarenhet av sälj för att få det att låta proffsigt.

För övrigt så jobbar vi stenhårt med våra två projekt som lanseras på måndag och även vår deadline för webbshop pitchen som jag ska hålla i Karlstad den 29 aug.

Stay tuned!

/M

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.